Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Hein Post Wijn & Gastronomie Groningen

Delicatessenwinkel in Groningen

Hein Post te Groningen

Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak, ben je hier aan het juiste adres voor wijn en delicatessen én voor een gedegen advies. Hein Post is gevestigd in Groningen aan het Overwinningsplein met wijn en delicatessen. De winkel kent een zeer uitgebreid assortiment. Zo kun je er terecht voor onderscheidende producten variërend van zoet tot hartig maar ook voor een ruime sortering aan wijn. Daarnaast biedt de winkel ook een broodjesservice.

Van de productgroepen die hieronder zichtbaar zijn, worden één of meerdere producten bij Hein Post in de winkel verkocht. Op zoek naar een specifiek product of smaak. Neem dan altijd eerst contact op om er zeker van te zijn, dat dit product ook beschikbaar is.

Verkrijgbaar bij Hein Post Wijn & Gastronomie Groningen
Balsamico
Balsamico
Balsamico azijnen of balsamico glazes. Een uitgebreide range van jonge tot oude balsamico's. En voor de liefhebbers van de mix zijn er glazes met fruit
Van der Burgh Chocolaad
Van der Burgh Chocolaad
Exclusieve met de hand verwerkte chocolade door Van der Burgh Chocolaad. Deze chocolade ziet eruit als ware kunstwerkjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confiture waarvoor de beste kwaliteit fruit wordt gekozen. Vervolgens worden ze in open ketels kleinschalig en op ambachtelijke wijze bereid. Een keuze uit heel traditioneel tot zeer exquise, maar allemaal van een super kwaliteit.
Chutneys, Kaasbegeleiders & Konfijten
Chutneys, Kaasbegeleiders & Konfijten
Een veelomvattende naam. Onder deze categorie vind je de hartige Chutneys, Kaasbegeleiders en Konfijten terug
Olijfolie
Olijfolie
Een selecte keur aan olijfolie afkomstig van kleinschalige producenten. Ze worden slechts in kleine oplage gemaakt en voor de olie worden alleen de beste olijven geselecteerd. Een keuze uit pure dan wel de gearomatiseerde olijfoliën
Vis
Vis
Wij importeren de vis in blik van la Belle-Iloise en van Kiele. Het beste van het beste uit zee. Onder andere het Algemeen Dagblad schrijft hier lovend over. Daarnaast werken we samen met Dutch Smoked voor gerookte vis in blik waarvan het water u in de mond zal lopen.
Paté's & Rillettes
Paté's & Rillettes
Mooie producten van Secrets-de-Famille en Comtesse du Barry, die ambachtelijke paté's, rillettes en foie gras bieden. En last but not least de verfijnde charcuterie die we direct uit Spanje naar u laten verzenden.
Vinaigrettes
Vinaigrettes
Krachtige verrijkers van onze gerechten. We bieden ze op basis van fruit en op basis van sauzen. Laat je verrassen.
Adres

Hein Post Wijn & Gastronomie Groningen
Overwinningsplein 20-22
9728 GT Groningen
T: 050-5250897
E: info@heinpost.nl
W: www.heinpost.nl

Hein Post Wijn & Gastronomie Groningen
dsc_1496_1_1.jpg
DSC_1493.jpg
dsc_1502_1.jpg
DSC_1496.jpg
Plan uw route