Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Frozen Fountain Amsterdam

Designwinkel met specialisme chocolade

Frozen Fountain

The Frozen Fountain is een winkel die eigentijdse meubelen en woonaccessoires verkoopt. The Frozen Fountain onderhoudt nauwe contacten met ontwerpers die komen van de diverse kunstacademies in binnen- en buitenland. Dat levert een dynamische collectie op.

Deze collectie wordt vervolmaakt met een selectie van internationale meubelmerken. Zo ontstaat een interessante spiegeling tussen de klassiekers en de ontwerpen van hedendaagse ontwerpers.

Daarnaast heeft The Frozen Fountain vele exposities georganiseerd. Met die tentoonstellingen proberen we de symbiose tussen idee en eindproduct te visualiseren.

Inmiddels is de nadruk meer komen te liggen op installaties en kunstopdrachten. Installaties zijn relatief snel te organiseren waardoor ze beter aansluiten op de actualiteit. Daarnaast biedt het geven van kunstopdrachten de mogelijkheid dieper op een bepaald onderwerp in te gaan.

Naast de prachtige kunstvoorwerpen onderscheidt Frozen Fountain zich door een collectie van chocoladeproducten van hoge kwaliteit te bieden. Zij zijn altijd op zoek hierin naar exclusieve en bijzondere chocolade.  

Van de productgroepen die hieronder zichtbaar zijn, worden één of meerdere producten bij Frozen Fountain in de winkel verkocht. Op zoek naar een specifiek product of smaak. Neem dan altijd eerst contact op om er zeker van te zijn, dat dit product ook beschikbaar is.

Verkrijgbaar bij Frozen Fountain Amsterdam
Van der Burgh Chocolaad
Van der Burgh Chocolaad
Exclusieve met de hand verwerkte chocolade door Van der Burgh Chocolaad. Deze chocolade ziet eruit als ware kunstwerkjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken
Whittard of Chelsea 1886
Whittard of Chelsea 1886
Een oud bedrijf dat haar kennis in de aflopen jaren heeft vergaard met het in- en verkopen van koffie, thee en cacao. Belangrijkste missie is om daarin de consument het beste te bieden. Dat doen ze sinds 1896.
Producten verkrijgbaar bij Frozen Fountain Amsterdam
Summerdown - Chocolate Thins Pepermunt
Summerdown - Chocolate Thins Pepermunt
Kleine dunne chocoladewafels gevuld met Black Mitcham Pepermunt crème. Deze pepermunt is afkomstig uit Engeland en wordt op de boerderij van Summerdown gekweekt.
Adres

Frozen Fountain Amsterdam
Prinsengracht 645
1016 HV Amsterdam
T: 020-6229375
E: info@frozenfountain.nl
W: www.frozenfountain.nl/

Frozen Fountain Amsterdam
foto_3_1.jpg
foto_4_1.jpg
Foto_5.jpg
foto_6_1.jpg
IMG_0502.jpg
Plan uw route