Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Simon Levelt Hilversum

Koffie en Theewinkel in Hilversum

Simon Levelt in Hilversum

Koffie en thee zijn onze passie. Logisch dus, dat ons vakmanschap ongeëvenaard is. Bij ons vindt u de lekkerste koffie en thee, van de allerbeste kwaliteit. En dat niet alleen. Zorg voor mens en milieu staat bij al onze producten voorop.

In onze winkel kunt u kiezen uit een zeer uitgebreid en steeds wisselend assortiment. De koffie wordt voor u versgemalen in de winkel. Helemaal afgestemd op de zetmethode en apparatuur. En voor elke smaak en elk moment van de dag heeft Simon Lévelt een passende thee afkomstig uit alle windstreken.

Neem daarbij nog de chocolade en zoetwaren en u heeft alles compleet voor een lekker kopje koffie en / of thee met iets lekkers erbij. 

Verkrijgbaar bij Simon Levelt Hilversum
Generous
Generous
De ambachtelijke koekjesfabriek van Generous stelt u een rijk gamma biologische, glutenvrije producten voor. Ze zijn biologisch, bevatten geen gluten en toch smaken ze…heerlijk!
Van der Burgh Chocolaad
Van der Burgh Chocolaad
Exclusieve met de hand verwerkte chocolade door Van der Burgh Chocolaad. Deze chocolade ziet eruit als ware kunstwerkjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken
Seed and Bean
Seed and Bean
Met de visie om fairtrade / biologische producten te maken, die lekker en betaalbaar zijn, startte Seed and Bean in 2005 haar bedrijf. Nu jaren later, kunnen we de markt van zijn bijzondere chocolade laten genieten
Adres

Simon Levelt Hilversum
Kerkstraat 104
1211 CS Hilversum
T: 035-6248895
E: hilversum.ks@simonlevelt.nl
W: www.simonlevelt.nl/winkels/hilversum

Simon Levelt Hilversum
presentatie1_14.jpg
4.jpg
Presentatie1a.jpg
Presentatie3a.jpg
Plan uw route