Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Theemaas Rotterdam

Koffie & Thee Speciaalzaak Rotterdam, specialisme koffie, thee en chocolade

Theemaas is een speciaalzaak voor de betere koffie en thee met daarbij delicatessen gerelateerd aan de koffie- en thee ervaring (zoals speciale honing en chocola), accessoires (zoals koffiepotjes, theepotjes, blikjes, filters etc.) en boeken over thee, koffie en chocola.

Het bijzondere aan deze winkel is dat naast de koffie, thee en aanverwante artikelen, Theemaas ook een galerie is voor moderne keramiek van zowel binnen- als buitenlandse, bekende en minder bekende keramisten. verder verkoopt theemaas 

De winkel van keramiekverzamelaar en koffiekenner Bartho van Meggelen, voorheen werkzaam bij Museum Boijmans van Beuningen, en 'echte theedrinkster' Nancy van der Elst is een oase van rust en gemoedelijkheid, gevestigd in hartje Rotterdam aan de dynamische Karel Doormanstraat.

De aparte combinatie van winkel en galerie is gegroeid vanuit Bartho's passie voor keramiek en koffie, die van Nancy voor thee, en de gedeelde liefde voor kwaliteit.

Kom eens langs en laat u adviseren en verrassen. De winkel is herkenbaar aan de oranje blikken, of anders: volg gewoon uw neus!

Bij Theemaas is het gehele assortiment van Willie's Cacao m.u.v. de parels verkrijgbaar.

Verkrijgbaar bij Theemaas Rotterdam
Willie's Cacao
Willie's Cacao
Een concept van chocolade producten van bean to bar geheel in eigen hand van William Harcourt-Cooze. Een assortiment van diverse producten op basis van single estate cacao
Duo Repen van Zaabär
Duo Repen van Zaabär
De duo serie bestaat uit 2 chocoladerepen gemaakt van Belgische chocolade voorzien van specerijen, kruiden of bloemen. De repen tonen als kostbare juwelen, die in een luxe geschenkdoos zijn verpakt.
Adres

Theemaas Rotterdam
Karel Doormanstraat 469
3012 GH ROTTERDAM
T: 010 411 12 13
E: nancytheemaas@gmail.com
W: www.theemaas.nl

Theemaas Rotterdam
theemaas_exterieur.jpg
theemaas_gallery.jpg
theemaas_blikken.jpg
theemaas_bord.jpg
Plan uw route