Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Betjeman & Barton Den Haag

Theewinkel en delicatessen in Den Haag

 

 

 

 

Betjeman & Barton

De eerste Nederlandse Betjeman & Barton winkel bestaat sinds 1992. Theeliefhebber Marion van den Blik opende op de Denneweg in Den Haag de allereerste exclusieve theewinkel van Nederland. Een nieuw en voor die tijd spraakmakend concept.

Het werd een succes. Niet alleen kwamen mensen vanuit heel Nederland bij Marion thee kopen, maar ook grote hotels en bekende restaurants wisten de weg naar goede thee te vinden. In 2011 opende Marion een tweede winkel met een ‘petit salon de thé’ aan de Aert van der Goesstraat.

In beide winkels kunt u kiezen uit meer dan 180 soorten thee. Het complete assortiment van Betjeman & Barton is in onze winkels verkrijgbaar. Daarnaast vindt u ook theeservies van onder andere Emma Bridgewater, Bredemeijer, Zero Japan, Rice en GreenGate. Of kleine zoetigheden om bij de thee te serveren. 

De winkels zijn net als de thee: een combinatie van internationale allure, gedegen Franse kennis en Haagse chique. U zult zich vast welkom voelen. En natuurlijk staat er altijd een dampend kopje thee klaar om te proeven!

Van de productgroepen die hieronder zichtbaar zijn, worden één of meerdere producten bij Betjeman & Barton in de winkel verkocht. Op zoek naar een specifiek product of smaak. Neem dan altijd eerst contact op om er zeker van te zijn, dat dit product ook beschikbaar is.

Verkrijgbaar bij Betjeman & Barton Den Haag
Van der Burgh Chocolaad
Van der Burgh Chocolaad
Exclusieve met de hand verwerkte chocolade door Van der Burgh Chocolaad. Deze chocolade ziet eruit als ware kunstwerkjes en is verkrijgbaar in verschillende smaken
Snoepgoed
Snoepgoed
Een luxe serie snoepgoed van Anis de Flavigny en van Cartwright & Butler
Sal de Ibiza
Sal de Ibiza
Gemaakt door de Zee en gedroogd door de Zon, het zuivere zeezout van Sal de Ibiza bekend om haar zuivere lijn van zeezout en haar prachtige kleuren van verpakking
Cartwright & Butler
Cartwright & Butler
Het Engelse bedrijf Cartwright & Butler heeft zich sinds 1981 toegelegd op het maken van delicatessen van de hoogste kwaliteit met de beste ingrediënten en met respect voor de Engelse theetraditie. Hun koekjes voldoen daar absoluut aan
Adres

Betjeman & Barton Den Haag
Denneweg 25C
2514 CC Den Haag
T: 070-3623435
E: info@betjemanandbarton.nl
W: www.betjemanandbarton.nl

Betjeman & Barton Den Haag
Marion.jpg
theepot.jpg
winkel_toonbank.jpg
dennenweg.jpg
blikjes_Betjeman.jpg
aart_van_goustraat.jpg
Plan uw route