Logo
Augustapolder 3
2992 SR Barendrecht
Tel.

+31(0)180-46 52 55/
+31(0)6-24 333 277


Fax. [%lbl_bedrijfs_fax%]
Email: info@bommelsconserven.nl">info@bommelsconserven.nl
Bijzondere Smaken Liessel

Delicatessen webshop in Liessel

Een webshop met bijzondere producten voor in de keuken. Dat was mijn idee toen ik, Martine Maas, begin dit jaar werkloos werd en besloot het over een andere boeg te gaan gooien.

Al van jongs af aan heb ik koken leuk gevonden en ik vond het een uitdaging om met bijzondere producten iets speciaals toe te voegen aan gerechten. Uiteindelijk ging www.bijzonderesmaken.nl op 18 mei 2014 de lucht in en houd ik mij dagelijks bezig met het zoeken naar lekkere, nieuwe, leuke en nuttige producten om het assortiment mee uit te breiden. Producten waarvan er een aantal zonder verdere bewerking voor consumptie kunnen worden gebruikt zoals de honing en de confiture, maar ook als smaakversterker zijn de producten van bijzondere smaken uitstekend geschikt voor allerlei heerlijke gerechten zoals de Ediks in vele varianten.

Naast mijn webshop ben ik ook regelmatig te vinden op bijzondere evenementen zoals de Kruidendagen van Klok & Peelmuseum Asten en bij de "Dag van de Smaak" die werd georganiseerd door het Limburgs Openluchtmuseum Enderhoof in Nederweert-Eind. Ook de open dag van Bezoek- & Theetuin Mesenhof in Bergeijk, de mooiste tuin van Brabant 2013, werd niet overgeslagen. De producten van Bijzondere Smaken lenen zich uitstekend voor deze entourage.

Op dit moment bestaat mijn assortiment uit Ediks, honing, sambal, advocaat, mosterd, confiture, olie en tomatenzoet. Daarnaast kunt u bij mij terecht voor cadeaus, relatiegeschenken en kerst pakketen in alle prijsklassen die in overleg met u met zorg worden samengesteld. Voor de échte liefhebbers is er de mogelijkheid van een proeverij waarbij u kennis kunt maken met mijn bijzondere producten. Voor een gezellige avond, waarbij u allerlei gerechtjes proeft waarin ingrediënten van Bijzondere Smaken zijn verwerkt, bent u bij mij op het juiste adres als het om proeven gaat. 

De webshop is 24 uur per dag, 7 dagen per week open, zodat u op elk gewenst moment een bestelling kunt plaatsen. Naast verzending van uw bestelling is het ook mogelijk deze op locatie in Liessel op te halen.

Meer info over de legio mogelijkheden vindt u op www.bijzonderesmaken.nl. Ik hoop dat u met plezier zult rondkijken in mijn winkel en dat u regelmatig terugkomt, want het assortiment groeit en zal steeds aangevuld worden met nieuwe producten en recepten.

Verkrijgbaar bij Bijzondere Smaken Liessel
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confituren, Lemond Curd & Clotted Cream
Confiture waarvoor de beste kwaliteit fruit wordt gekozen. Vervolgens worden ze in open ketels kleinschalig en op ambachtelijke wijze bereid. Een keuze uit heel traditioneel tot zeer exquise, maar allemaal van een super kwaliteit.
Honing
Honing
Honing van trotse producenten met ieder zijn eigen onderscheidend vermogen. Belberry met expertise in het maken van confiture, Sarah's Honey Range met een generatie lange ervaring in het maken van honing op geheel eigen wijze
Vinaigrettes
Vinaigrettes
Krachtige verrijkers van onze gerechten. We bieden ze op basis van fruit en op basis van sauzen. Laat je verrassen.
Balsamico
Balsamico
Balsamico azijnen of balsamico glazes. Een uitgebreide range van jonge tot oude balsamico's. En voor de liefhebbers van de mix zijn er glazes met fruit
Adres

Bijzondere Smaken Liessel
Moorveld 15
5757 PN LIESSEL
T: 0493-343158
E: info@bijzonderesmaken.nl
W: www.bijzonderesmaken.nl

Bijzondere Smaken Liessel
Header_BS.jpg
IMG_0310.jpg
Aardbeientaart.jpg
Quiche_tomaten.jpg
proeverij_Bijzondere_Smaken_2.jpg
Collage_foto_honing.jpg
Plan uw route